Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás-gombás omlett Gombagasztro konyhájából

Medvehagymás-gombás omlett Gombagasztro konyhájából
Medvehagymás-gombás omlett Gombagasztro konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Medvehagymaszezonban mindig elkészítem ezt az omlettet. A csiperkegomba mellett teszek bele még déli tőkegombát (pioppino) vagy laskagombát vagy bármilyen más egzotikus gombát, mivel az az elvem, minél többféle gomba van egy ételben, annál finomabb lesz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat felverjük, és sózzuk.
  2. Pici olajon néhány percig átpirítjuk a felszeletelt gombát, és sózzuk.
  3. Hozzáadjuk az apróra vágott zöldfűszereket, majd ráöntjük tojásokat.
  4. Összesütjük, és azonnal fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 746
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: reggeli, tízórai
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombás rántotta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

94
csiperkegomba 150 g
tojás 2 db
medvehagyma 0.5 csokor
újhagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint