Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagyma-szósz

Medvehagyma-szósz
Medvehagyma-szósz
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon egyszerű és gyors recept, amely isteni sült húsokhoz szószként vagy főzelékként is, mint köret. Próbáljátok ki Ti is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát megmossuk, lecsepegtetjük, majd csíkokra vágjuk.
  2. Egy edénybe olajat csepegtetünk, majd beletesszük a hagymát, és sózzuk-borsozzuk. Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, és elkezdjük forralni.
  3. Miután felforr a víz, addig főzzük, amíg a hagyma egy kicsit össze nem esik.
  4. Eközben összeállítjuk a habarást a lisztből, joghurtból és vízből, majd hozzáadjuk a medvehagymához.
  5. Addig főzzük tovább, amíg be nem sűrűsödik.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 684
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

medvehagymás öntet, joghurtos medvehagymás szósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

139
medvehagyma 2 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 1.5 l
napraforgó olaj 2 ek
joghurt 2 dl
finomliszt 2 evőkanál