A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk, majd kb. 30 perc alatt megfőzzük.
Az aszalt sárgabarackot leöntjük meleg vízzel, hagyjuk állni 10-20 percet.
A csirkemelleket olajon kissé átsütjük, hogy egy kis színt kapjanak, majd ugyanabban az olajban üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, rádobjuk a vékony lapokra vágott fokhagymát, a darabokra vágott barackot, a csicseriborsót, a paradicsomot a levével, majd a húsokat, a citrom levét és héját, sót, borsot (egy kevés vizet, ha szügséges, teszünk hozzá, vagy abból a vízből, amiben áztattuk a barackot).
15-20 percet főzzük.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk, majd kb. 30 perc alatt megfőzzük.
Az aszalt sárgabarackot leöntjük meleg vízzel, hagyjuk állni 10-20 percet.
A csirkemelleket olajon kissé átsütjük, hogy egy kis színt kapjanak, majd ugyanabban az olajban üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, rádobjuk a vékony lapokra vágott fokhagymát, a darabokra vágott barackot, a csicseriborsót, a paradicsomot a levével, majd a húsokat, a citrom levét és héját, sót, borsot (egy kevés vizet, ha szügséges, teszünk hozzá, vagy abból a vízből, amiben áztattuk a barackot).
Paradicsom konzervem nem volt itthon, ezért feldaraboltam két paradicsomot és öntöttek hozzá egy kis paradicsom pürét. A végeredmény nagyon finom lett. Biztos, hogy többször el fogom készíteni. Köszönöm a receptet!
Hozzászólások (2)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Ma ez volt ebédre, nagyon jól sikerült, tettem hozzá gyömbért és leheletnyi fahéjat. Finom!
Paradicsom konzervem nem volt itthon, ezért feldaraboltam két paradicsomot és öntöttek hozzá egy kis paradicsom pürét. A végeredmény nagyon finom lett. Biztos, hogy többször el fogom készíteni. Köszönöm a receptet!