r
Nosalty Logó

Marokkói csirke

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Angie-30
Marokkói csirke
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1408 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 4230 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 224 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    67.5 g

Zsír

  • Összesen
    95.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1207.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    720 mg
  • Nátrium
    137 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.6 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    379 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    420 micro
  • Kolin:
    270 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1102 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3660 micro
  • Lut-zea
    117 micro
Összesen 1408 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    202.4 g

Zsír

  • Összesen
    286.6 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    125 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    102 g
  • Koleszterin
    493 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3621.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    405 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    444 mg
  • Foszfor
    2160 mg
  • Nátrium
    412 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    226.9 g
  • Cukor
    95 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    1136.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    335 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    117 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1261 micro
  • Kolin:
    811 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3306 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    351 micro
Összesen 4230 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    191.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    60 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    174 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    579 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 224 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk, majd kb. 30 perc alatt megfőzzük.
  2. Az aszalt sárgabarackot leöntjük meleg vízzel, hagyjuk állni 10-20 percet.
  3. A csirkemelleket olajon kissé átsütjük, hogy egy kis színt kapjanak, majd ugyanabban az olajban üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, rádobjuk a vékony lapokra vágott fokhagymát, a darabokra vágott barackot, a csicseriborsót, a paradicsomot a levével, majd a húsokat, a citrom levét és héját, sót, borsot (egy kevés vizet, ha szügséges, teszünk hozzá, vagy abból a vízből, amiben áztattuk a barackot).
  4. 15-20 percet főzzük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 96
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 17791
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Névnapomra készült, egy receptes könyvben találtam, egy kissé átalakítottam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek