Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mandulás-mogyorós pudingkehely

Mandulás-mogyorós pudingkehely
Mandulás-mogyorós pudingkehely
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha váratlan vendégünk jön, egy kettőre lehet hasonlót készíteni, és máris meg tudjuk valamivel kínálni.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Én szoktam pár darab kekszet is a pohár aljába tenni, és arra öntöm a pudingot.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a vaníliapudingot, pohárba öntjük.
  2. Fél cs karamellpudingot a tetejére csurgatunk, mikor már hűlt kicsit a vanília.
  3. Teflonban megpirítjuk az apróra vágott mandula- és mogyoródarabokat.
  4. Rászórjuk a puding tetejére.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 593
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
711 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
mikor: uzsonna
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vaníliás-karamellás pudingkehely, réteges puding pirított magokkal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

314
vaníliás pudingpor 1 tasak
karamellás pudingpor 0.5 tasak
tej 0.5 l
cukor 1 ek
mandula 3 dkg
törökmogyoró 3 dkg