r
Nosalty Logó

Málnás cheesecake 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
lotus75
Málnás cheesecake 2.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1167 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4670 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 216 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.9 g

Zsír

  • Összesen
    62.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1525.1 g
  • Cink
    326 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    231 mg
  • Vas
    251 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    351 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.1 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    303.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    445 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    31 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    422 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    251 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    240 micro
Összesen 1167 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    191.5 g

Zsír

  • Összesen
    250.3 g
  • Telített zsírsav
    103 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    311 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6100.2 g
  • Cink
    1304 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    926 mg
  • Vas
    1005 mg
  • Magnézium
    217 mg
  • Foszfor
    1405 mg
  • Nátrium
    1140 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    45 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    416.3 g
  • Cukor
    178 mg
  • Élelmi rost
    55 mg

VÍZ

  • Összesen
    1212.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1782 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    186 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    179 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    165 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1690 micro
  • α-karotin
    112 micro
  • β-karotin
    1004 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    958 micro
Összesen 4670 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    281.5 g
  • Cink
    60 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    56 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    28 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 216 kcal

Elkészítés

  1. A darált kekszet összegyúrjuk a margarinnal és 5-6 kanál tejjel.
  2. Egy 20 cm átmérőjű falas sütőformában elnyújtjuk, miután a formát kikentük margarinnal. (Én tortalap sütőformába tettem melynek a fala levehető, így majd a süti szépen vágható.)
  3. A túrókrémhez a túrót, a tejfölt és a tejszíntgépi habverőveljó krémesre keverjük.
  4. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és 4 kanál porcukrot, majd 40 g zselatint, melyet közvetlenül előtte kevertünk ki pár kanál langyos vízzel.
  5. A masszát ráhelyezzük a tésztaalapra a formába, majd betesszük a hűtőbe.
  6. A málnazseléhez a gyümölcsöt2 kanál porcukrral felmelegítjük, majd hozzáadjuk a maradék zselatint.
  7. Mikor ezt jól összekevertük, ráöntjük a túróra, és hagyjuk hűlni kb. 15 percet, majd fogyasztásig a hűtőben tároljuk.
  • Tepsi mérete: kb. 20
  • Receptkönyvben: 136
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 18074
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 06.

Ajánló

Más gyümölccsel is készíthető, de málnával a legjobb. A cukormennyiség variálható ízlés szerint. Mi jobban szeretjük, ha a süti nem annyira édes.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
lotus75 1 recept

Barátnőm férjének egy étterme van a Száván, Belgrádban. Innen ered ez a hihetetlenül finom cheesecake-verzió. Két nap alatt el is fogyott, a család imádja, és én is, mert nagyon könnyen, gyorsan elkészíthető.

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek