Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnapürés vaníliás pohárdesszert

Málnapürés vaníliás pohárdesszert
Málnapürés vaníliás pohárdesszert
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A desszertet vanília helyett ízesíthetjük citromhéjjal és citromlével.  

hozzávalók / 3 adag

A krémhez:

A málnapüréhez:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zselatint hideg vízbe áztatjuk.
  2. A ricottát simára kavarjuk a krémsajttal és a joghurttal, majd hozzákeverjük a cukrot és a vanília rúd kikapart magját.
  3. A kicsavart zselatint felolvasztjuk, hozzákeverünk 2-3 ek krémet, majd a maradék krémhez keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és a zselésedő krémhez keverjük.
  4. Elosztjuk 3 pohárba, és kb. 3 órára betesszük a hűtőbe.
  5. A málnát elkeverjük a porcukorral, botmixerrel pürésítjük, majd sűrű szitán átpasszírozzuk, a krémre öntjük, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 854
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: Anyák napja, buli receptek, szilveszter, Valentin-nap
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 3 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vaníliás pohárkrém málnapürével, málnás vaníliás desszert, vaníliakrém málnapürével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

322
lapzselatin 1 db
ricotta 125 g
krémsajt 50 g
görög joghurt 75 g
cukor 2 ek
vanília 1 db
habtejszín 125 g
málna 125 g
porcukor 1 ek