Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mákos lepény ahogy Chrissyke süti

Mákos lepény ahogy Chrissyke süti
Mákos lepény ahogy Chrissyke süti
30 perc / előkészület: 5 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a sütirecept is már évek óta jól kipróbált. Horváth Ilona féle szakácskönyvből tanultam. A leginkább baracklekvárral szeretjük fogyasztani.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót jól összekeverjük.
  2. Kivajazott, lisztezett sütőtálba öntjük.
  3. Előmelegített sütőbe toljuk, lassan sütjük (tűpróba!).
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 893
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Chrissyke

Mióta szakács: 2011.08.19.
35 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mákos sütemény, mákos kevert egyszerűen

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

616
tojás 2 db
finomliszt 18 dkg
cukor 15 dkg
mák 15 dkg
tej 2.5 dl
sütőpor 0.5 csomag
vaj 1 ek
finomliszt 1 evőkanál