Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magyaros medvehagymás tollhegy

Magyaros medvehagymás tollhegy
Magyaros medvehagymás tollhegy
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a medvehagymás dolgokat :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát legalább kétszeres mennyiségű, forrásban lévő vízbe felrakjuk főni (egy kanál olívaolajat teszünk a vízbe). Nem főzzük túl (én al dante szeretem)!
  2. A kockára vágott paradicsomot, paprikát, a sűrített paradicsommal összerottyantjuk, fűszerezzük, amikor már egy kicsit összeesett a paradicsom, hozzáadjuk az összetépkedett medvehagymát, és körülbelül 2 percig (nem tovább!) összeforraljuk. Levesszük a tűzről, és melegen tartjuk tálalásig.
  3. A tésztát leszűrjük, de ne mossuk le!
  4. A képen látható módon tálaljuk, jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 530
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

csucsu48

Mióta szakács: 2012.03.19.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kategória: tészta
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

medvehagymás-paradicsomos tészta, paprikás-paradicsomos penne, medvehagymás penne paradicsomosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

618
penne 0.5 kg
medvehagyma 1 csokor
sűrített paradicsom 10 dkg
paradicsom 3 közepes db
zöldpaprika 2 közepes db
bazsalikom 4 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
olívaolaj 5 ek