r
Nosalty Logó

Magyaros bundában sült csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Andi80_
Magyaros bundában sült csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1759 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 7037 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    160 g

Zsír

  • Összesen
    106.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    583 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2386 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    1537 mg
  • Nátrium
    354 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    521.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    630 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 1759 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    640 g

Zsír

  • Összesen
    427.3 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    181 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    139 g
  • Koleszterin
    2331 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9544.2 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    699 mg
  • Kálcium
    417 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    825 mg
  • Foszfor
    6149 mg
  • Nátrium
    1416 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    2087.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    398 micro
  • B6 vitamin:
    22 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    156 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    106 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    261 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    334 micro
  • Kolin:
    2518 mg
  • Retinol - A vitamin:
    398 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    514 micro
Összesen 7037 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    278.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 206 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket alaposan megmossuk, vékonyra klopfoljuk, és besózzuk. Amíg a bundát elkészítjük, hagyjuk állni.
  2. A bundához egy tálkában a liszthez adjuk a fűszerkeveréket, a csipet sót, a szezámmagot, majd beleütjük a tojásokat, és kevergetés mellett folyamatosan adagoljuk a tejet, hogy csomómentes, sűrű masszát kapjunk.
  3. A melleket megforgatjuk egy kis lisztben, majd a masszában, és forró olajban kb. 7 perc alatt aranybarnára sütjük mindkét oldalukat. Papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 453
  • Tegnapi nézettség: 71
  • 7 napos nézettség: 430
  • Össznézettség: 92556
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 14.

Ajánló

Rizibizivel vagy krumplipürével tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Magyaros bundában sült csirkemell
Andi80_ 380 recept

Vendégvárás alkalmával készült az egyik hétvégén. Nagyon puha, omlós a bunda és benne a hús is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Egy logikus lépés, és búcsút inthetsz a gyümölcslégynek

A gyümölcslegyek bosszantó módon szállják meg a frissen vásárolt gyümölcsöket, leginkább a banánt. Egy tálba kirakva alig fél nap kell, és meg is kezdik a hadjáratukat, ellepve az addig gusztusosnak ható gyümölcsöket. Most adunk egy nagyon egyszerű tippet, mit kell tenned, hogy a bosszantó kis kártveőket távol tartsd a konyhádtól!

Balogh Lilla

További cikkek