r
Nosalty Logó

Lencsesaláta Flóra konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flóra
Lencsesaláta Flóra konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 382 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1522 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 226 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    871.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    285 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    87.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    257 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 382 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.9 g

Zsír

  • Összesen
    71.8 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3485.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    645 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    150 mg
  • Foszfor
    1140 mg
  • Nátrium
    1443 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    140.4 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    350.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    316 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1029 micro
  • Kolin:
    578 mg
  • Retinol - A vitamin:
    311 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    435 micro
Összesen 1522 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    517.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    169 mg
  • Nátrium
    214 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 226 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lencsét egy éjszakára beáztatjuk.
  2. A lencsét megfőzzük. A virslit és a tojást felkockázzuk.
  3. A joghurtot összekeverjük a mustárral, a majonézzel és a sóval. Beleforgatjuk a lencsét, a virslités a tojást.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 200
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 36571
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 03.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Lencsesalátát szerettem volna készíteni, és így variáltam a hozzávalókon.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek