Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laskagombával-tojással töltött csirkecomb

Laskagombával-tojással töltött csirkecomb
Laskagombával-tojással töltött csirkecomb
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját szerzemény :D Innen pattant ki! :D Sütőm nincs, és hiányozott valami sült húsféle, laskagomba és hús volt itthon, így összebűvészkedtem ezt a kis finomságot!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A töltelékhez a gombát felaprítjuk, majd megpároljuk olajban, és pici pirospaprikát, sót szórunk rá.
  2. Vízben a tojást megfőzzük, a vízbe tegyünk sót. Aztán a tojást apró darabokra vágjuk. Az elkészült gombát egy műanyag tálban összekeverjük a tojással.
  3. A csirkecombot megtakarítjuk, majd a bőr alatt megtöltjük a töltelékkel a csirkecombot.
  4. Majd fűszerkeverékkel és olajjal jól bekenjük. A serpenyőbe bőven öntünk olajat. (Nem kell, hogy ellepje a húst. 1 cm magasságig öntöttem.) Aztán kisütjük a csirkecombot. (Én lefedtem fedővel is.)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 912
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nasi89

Mióta szakács: 2011.04.30.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: közepes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

laskagombás töltött csirkecomb, gombával töltött csirkecomb serpenyőben sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1120
csirkecomb 2 db
laskagomba 15 dkg
tojás 2 db
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl
fűszerpaprika 0 ízlés szerint