Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laktató céklasaláta hússal

Laktató céklasaláta hússal
Laktató céklasaláta hússal
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss kenyérrel vagy pirítóssal egy finom vacsora. A salátához keverhetünk 1-2 ek. durvára vágott, pörkölt diót is.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát durvára reszeljük. A húst apró kockákra, a tojást apróra, az újhagymát gyűrűkre vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. Meglocsoljuk a joghurttal és citromlével, elkeverjük. Sóval, borssal ízesítjük.
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 474
elküldve: 3
receptkönyvben: 153
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból, maradék tojásból
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

tojásos céklasaláta, céklás hússaláta

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

290
cékla 100 g
főtt tojás 1 db
csirkemell filé 75 g
újhagyma 1 közepes db
görög joghurt 3 ek
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint