r
Nosalty Logó

Krumplifasírt tejfölös káposztával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Krumplifasírt tejfölös káposztával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 2% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A krumplifasírthoz

A káposztához

Összesen 576 kcal
  • 2% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A krumplifasírthoz

A káposztához

Összesen 1726 kcal
  • 2% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A krumplifasírthoz

A káposztához

Összesen 57 kcal
  • 2% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    15.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1526.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    282 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    136 mg
  • Foszfor
    390 mg
  • Nátrium
    693 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    655.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    939 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    165 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    247 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    239 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    106 micro
  • α-karotin
    3389 micro
  • β-karotin
    8290 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    989 micro
Összesen 576 kcal
  • 2% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.4 g

Zsír

  • Összesen
    48.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    298 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4580.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    847 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    407 mg
  • Foszfor
    1171 mg
  • Nátrium
    2080 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    291.4 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    54 mg

VÍZ

  • Összesen
    1966.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2817 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    496 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    740 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    716 micro
  • Kolin:
    395 mg
  • Retinol - A vitamin:
    319 micro
  • α-karotin
    10166 micro
  • β-karotin
    24869 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    2968 micro
Összesen 1726 kcal
  • 2% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    1.6 g

Zsír

  • Összesen
    1.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    152.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    39 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    338 micro
  • β-karotin
    826 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 57 kcal

Hozzávalók

A krumplifasírthoz

A káposztához

Elkészítés

A krumplifasírthoz

  1. A krumplit apóra lereszeljük, jól kinyomkodjuk, hozzákeverjük a lisztet, tojást, sót,borsot. 6 db nagyobb lapos fasírtot formázunk, olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, és 15 percet sütjük, majd megfordítjuk, és még 15 percet sütjük.
  2. A káposztát és a sárgarépát csíkokra vágjuk, a pórét karikára, a zöldséget kockákra.
  3. Olajon kicsit pirítjuk a zöldségeket, majd ráöntünk 5 dl vizet, beletesszük a leveskockát és puhára pároljuk, majd belekeverjük a tejfelt.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 123
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 18275
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Van egy receptgyűjteményem, kártyákon vannak a receptek, ezt ott találtam. Én puhára pároltam a zöldséget kb 30 perc alatt, de ott 15 percet ír, hogy még roppanós maradjon.

Hozzávalók

A krumplifasírthoz

A káposztához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...