r
Nosalty Logó

Krémsajttal töltött rántott jalapeño paprika

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
rritta83
Krémsajttal töltött rántott jalapeño paprika
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 670 kcal
  • 12% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 2679 kcal
  • 12% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 277 kcal
  • 12% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.1 g

Zsír

  • Összesen
    36.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    875.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    178 mg
  • Nátrium
    492 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 670 kcal
  • 12% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.4 g

Zsír

  • Összesen
    144.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3500.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    127 mg
  • Kálcium
    527 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    712 mg
  • Nátrium
    1969 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    264.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    101.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    339 micro
  • Kolin:
    331 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    505 micro
Összesen 2679 kcal
  • 12% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    362.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    204 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 277 kcal

Elkészítés

  1. A paprikákat hosszában kettévágjuk, eltávolítjuk a magokat és a szárát. Ízlés szerint meg lehet sózni a belsejét.
  2. A krémsajtot egy kanállal a fél paprikákba töltjük, majd betesszük a fagyasztóba kb. fél órára.
  3. A fagyasztóból kivéve bepanírozzuk úgy, hogy először lisztbe, majd a felvert tojásba, zsemlemorzsába, majd megint tojásba és zsemlemorzsába mártjuk. Vagyis duplán panírozzuk. Ha kész vagyunk vele, újra fagyasztóba tesszük kb. fél órára.
  4. Bő olajban pár perc alatt kisütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5180
  • Feltöltés dátuma: 2016. december 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
rritta83 9 recept

Bármilyen csípős paprikát használhatunk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 konyhai eszköz, melyet évente kell cserélned

A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!