Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Körözött DragAndi konyhájából

Körözött DragAndi konyhájából
Körözött DragAndi konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt itthon túróm, és eszembe jutott Anyukám finom körözöttje, gyermekkorom íze. Gyorsan felhívtam, és megkérdeztem Tőle a receptet, és nem csalódtam a végeredményben. cheeky

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Aki szeretne túróból egy gyors, és finom reggelit/ tízórait/ uzsonnát, vagy vacsorát készíteni, annak ez az egyszerű, villámgyors recept tökéletes választás lesz.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A túrót villával összetörjük, majd belereszeljük a kiskanálnyi hagymát és összekeverjük. (Ízlés szerint lehet ennél többet is beletenni.) 
  2. Ezután hozzáadjuk a sót és a csapott kiskanálnyi őrölt paprikát. 
  3. A 2 kanál tejfölt azért tesszük bele, hogy krémesebb, könnyebben kenhető legyen. Ekkor lehet beletenni a margarint, ami akár el is maradhat. Mindent jól összekeverünk, és kenyérrel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 120
elküldve: 0
receptkönyvben: 65
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

DragAndi

Mióta szakács: 2012.10.03.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tejtermékből
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
alkalom: karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

Anyukám körözöttje, kőrözött, körített túró

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

116
tehéntúró 25 dkg
vöröshagyma 1 dkg
tejföl 2 ek
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 kk
margarin 0.25 ek