r
Nosalty Logó

Medvehagymás-krémsajtos melegszendvics

Boldog Kukta
Medvehagymás-krémsajtos melegszendvics
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

758
Kalória
31.2g
Fehérje
59.1g
Szénhidrátok
43g
Zsír
67.6g
Víz
90g
Koleszterin
4.5g
Rost
6.1g
Cukor
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 758 kcal
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1516 kcal
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 251 kcal
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.2 g

Zsír

  • Összesen
    43 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1003.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    182 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    213 mg
  • Nátrium
    511 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    67.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 758 kcal
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.4 g

Zsír

  • Összesen
    85.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2006.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    363 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    427 mg
  • Nátrium
    1023 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    135.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    191 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    339 micro
Összesen 1516 kcal
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    331.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    22.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 251 kcal

Elkészítés

  1. Egy tepsit sütőpapírral béleljünk ki, és helyezzünk bele 4 nagy szelet kenyeret.
  2. Reszeljük le a sajtot nagy lyukú reszelőn, és aprítsuk föl a megmosott medvehagymát.
  3. Egy tálban keverjük össze a krémsajtot a tojással, egy csipet sóval, a reszelt sajttal és a medvehagymával.
  4. Az elkészült krémsajtos keveréket osszuk el 4 részre, és kenjük meg vele a kenyereket.
  5. Sütőben közepes fokozaton kb. 20 perc alatt süssük aranybarnára szendvicseket. TIPP: Aki igazi ragadozó, és szeretne egy kis húst is a szendvicsére, akkor daraboljon még a krémsajtos keverékhez egy kis sonkát vagy éppen kolbászt!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C

További receptek

Vegán melegszendvics

Laktató, fűszeres krémmel, buja sajtszósszal és egyszerre ropogós-szaftos kenyérszeletekkel támad az alábbi szendvics, ami minden falatjában vegán. Kompromisszumot természetesen nem ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Így nevelj kaprot a kertedben, hogy bő termésű legyen

A kapor az egyik legmegosztóbb fűszernövény: vannak, akik minden ételben el tudnak képzelni egy kevéskét belőle, míg az ellentábor már az illatát (szagát?) sem bírja elviselni. Ha úgy érzed, a te kertedben ott a helye, akkor olvass tovább, hogy a lehető legtöbb teremjen belőle!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...