Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszkocka Kynga konyhájából

Kókuszkocka Kynga konyhájából
Kókuszkocka Kynga konyhájából
65 perc / előkészület: 20 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a nevet egy süteményes könyvben találtam, elnevezték a kókuszkockát Borzas Terusnak. Így nagyon megtetszett, és most már mi is így használjuk.:) Maga a sütemény rumos csokiöntetben megmártogatva nagyon ízletes, finom! Ajánlani tudom mindenkinek, akár igazi rummal is! :D

hozzávalók / 5 adag

Piskóta

Öntet

Forgatás

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A piskótához a margarint felmelegítjük, és a langyos tejhez adjuk. A tojásokat a cukorral összekeverjük, majd a többi hozzávalóhoz öntjük.
  2. Előmelegített sütőben kb. 45 percig süssük, tűpróba!
  3. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni. Majd elkészítjük az öntetet.
  4. A csokit gőz felett felolvasztjuk, tejet és az aromát hozzáadjuk. A kockára vágott piskótát ebbe a csokiöntetbe mártogatjuk, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 057
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

Borzas Terus, rumos csokiöntetben mártott piskóta, piskótakocka csokiöntetbe és kókuszba mártva

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

941
tojás 2 db
cukor 10 dkg
vaníliás cukor 1 csapott ek
sütőpor 2 kk
tej 1 dl
margarin 15 dkg
finomliszt 15 dkg
étcsokoládé 20 dkg
tej 1 dl
rumaroma 10 csepp
kókuszreszelék 20 dkg