r
Nosalty Logó

Klasszik néró

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
sodrofa
Klasszik néró
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Sima néró

Kakaós néró

Csokoládé ganache

Összesen 844 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Sima néró

Kakaós néró

Csokoládé ganache

Összesen 5078 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Sima néró

Kakaós néró

Csokoládé ganache

Összesen 436 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    52.4 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    399 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    466.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    247 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.4 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    434 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    424 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    307 micro
Összesen 844 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    314.3 g
  • Telített zsírsav
    182 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    98 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    2393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2800.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    498 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    380 mg
  • Foszfor
    1483 mg
  • Nátrium
    208 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    518.3 g
  • Cukor
    256 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2601 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    372 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    1418 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2545 micro
  • α-karotin
    68 micro
  • β-karotin
    622 micro
  • β-crypt
    54 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1841 micro
Összesen 5078 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    26.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    205 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.3 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 436 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Sima néró

  1. Kezdjük a sima néró-val. Keverjük simára a vajat a cukorral. Adjuk hozzá a tojássárgákat egyesével és keverjük simára.
  2. Jöhet a liszt és a narancshéj és egy spatulával vagy fakanállal dolgozzuk csomómentesre.
  3. Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius fokra, készítsünk elő két tepsit sütőpapírral bélelve. Töltsük meg a habzsákokat és nyomkodjunk 3 cm-es korongokat a tepsikre, hagyjunk kb. fél cm-t a korongok között. Egy picit majd laposodnak ahogy sülnek.
  4. Süssük a nérókat 12-15 percig.

Kakaós néró

  1. Az elkészítési mód ugyanaz a kakaóshoz is, mint a simához.

Csokoládé ganache

  1. A ganache-hoz forraljuk fel a tejszínt a vanilíás cukorral. Amint a forráspontot elérte, öntsük rá az összedarabolt csokoládéra, amit persze egy hőálló tálba öntöttünk és egy spatulával vagy fakanállal keverjük simára. Hagyjuk kihűlni.
  2. Keverjük simára a lekvárt a likőrrel vagy vízzel.
  3. Olvasszuk fel a csokit vízgőz fölött és csurgassuk rá a kisült korongokra. Töltsük meg a kakós néró korongok felét csokival és illesszük össze az üres kakaós koronggal. Tegyük ugyanezt a sima lekvárossal is.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 157
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 25
  • Össznézettség: 5229
  • Feltöltés dátuma: 2022. június 30.

Receptkategóriák

Klasszik néró
sodrofa 33 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek