Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ketchupos paradicsomszósz

Ketchupos paradicsomszósz
Ketchupos paradicsomszósz
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt itthon ketchup, így gondoltam, beleteszem a paradicsomszószba.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon a lisztet zsemleszínűre pirítjuk.
  2. Ráöntjük a paradicsomlét, a ketchupot és a vizet, sóval, cukorral ízesítjük, és egyet forralunk rajta.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 841
elküldve: 1
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: szósz
vegetáriánus: vegán
mikor: ebéd
adag: 3 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsommártás, házi paradicsomszósz, paradicsomos mártás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

211
ketchup 100 g
paradicsomlé 4 dl
víz 2 dl
0 ízlés szerint
cukor 2 teáskanál
finomliszt 5 evőkanál
napraforgó olaj 2 ek