r
Nosalty Logó

Karamellás brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flóra
Karamellás brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 799 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 4796 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 429 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    693.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    435 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107 g
  • Cukor
    85 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    260 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 799 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.5 g

Zsír

  • Összesen
    235 g
  • Telített zsírsav
    140 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    982 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4163.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    261 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    323 mg
  • Foszfor
    845 mg
  • Nátrium
    2610 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    642.1 g
  • Cukor
    512 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    166.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1592 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    475 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1561 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    362 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    809 micro
Összesen 4796 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    372.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    233 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.4 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 429 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat és a csokit összeolvasztjuk.
  2. A karamellát apró darabkákra vágjuk.
  3. Egy tálban habosra keverjük a tojásokat a porcukorral.
  4. Ha a csokis massza lehűlt, belekeverjük a tojásos masszát, majd a lisztet és a sót.
  5. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a masszát, arra pedig a karamellát.
  6. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 25735
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 08.

Ajánló

A két réteg közé is lehet szórni a karamellát, csak úgy nem látszik, de az ízén természetesen érződik az is.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Tészta a szokásos, egy kis karamellel kiegészítve.

Hozzászólások

Fahéj

Kedves Flóra! Jaj de nagyon guszta!!! Karamellát imádom, brownie-t imádom, szóval kipróbálom. Pedig pont a napokban fogadtam meg, hogy kicsit lejjebb veszem a sütibevitelemet... :)) Köszönet a receptért! Fahéj

Flóra

Kedves Fahéj! Köszi, örülök, hogy tetszik! Nekem sem ártana kicsit kevesebb sütit enni, de folyamatosan jönnek az újabb és újabb receptek, ötletek...:D Szép estét: Flóra

Törölt felhasználó

Megcsináltam. Nagyon jó lett. Köszi a receptet.

Flóra

Örülök, hogy ízlett!:)

Törölt felhasználó

Elkészítettem, és nagyon ízlett mindenkinek. :)

Flóra

Ezt örömmel olvasom! :)

Törölt felhasználó

Kedves Fahéj! Nagyon kezdö vagyok sütésben, és elvesztettem a fonalat a receptedben ott, hogy: "Egy süt?papírral bélelt tepsibe tesszük a masszát felét, arra pedig a karamellát..." Csak a massza felét kell a tepsibe rakni, vagy a karamellàra még ràjön a massza màsik fele is, és aztàn megy a sütöbe???? Elöre is köszönöm a vàlaszt! Husidagi

Törölt felhasználó

Nyami! Ma meg is sütöttem. Finom, ragacsos de elég töm?s süti. ;) Féltem, a süt?por hiányát megérzem majd de nem lett rossz állaga.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek