Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros tokány

Kapros tokány
Kapros tokány
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A húgom készített egyszer nekünk kapros tokányt, azóta a család egyik kedvence. Amilyen egyszerű és gyors, olyan finom is. 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizzsel vagy tésztával készítem. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kicsontozzuk (persze a filé is jó) és csíkokra vágjuk.
  2. Az olajon odatesszük párolódni, sózzuk. Fedő nélkül addig pároljuk, míg elfő a leve.
  3.  Ha már sül, hozzátöltjük a tejszínt, beleszórjuk az ételízesítőt, valamint az apróra vágott kaprot.
  4. Néhány percig forraljuk, hogy kissé besűrűsödjön. Ha nem akar, pici liszttel segítünk rajta.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 12 494
elküldve: 1
receptkönyvben: 223
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Gerdi

Mióta szakács: 2010.09.22.
60 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes-kapros csirkecsíkok, kapros-tejszínes csirke

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gerdi
Gerdi / Gerdi Fri, 2010-11-26 09:42

Szia, Nikike! Csak ajánlani tudom kipróbálásra, tényleg nagyon finom. Üdv. Meli

347
csirkemell filé 1 db
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
főzőtejszín 5 dl
ételízesítő 0 ízlés szerint
kapor 1 csokor
finomliszt 0.5 evőkanál