Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros lazac mousse

Kapros lazac mousse
Kapros lazac mousse
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szépreményű házasságnak véltem :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük aprítógépbe a lazacot, pépesítsük.
  2. Keverjük el a szobahőmérsékletű mascarponéval, adjuk hozzá a citromlét, ízlés szerint keverjük bele a felaprított kaprot. 
  3. Szeleteljük fel a bagettet, pirítsuk meg, kenjük rá a krémet.

 

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 13 448
elküldve: 8
receptkönyvben: 392
elkészítve: 14/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Samy

Mióta szakács: 2010.03.15.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
fogás: hideg előétel
alkalom: karácsonyi hidegtálak, szilveszter
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

lazackrém, lazacos mascarponekrém

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

AMaryetta
AMaryetta / AMaryetta Wed, 2014-03-05 12:44

Még nem készítettem el, csak tervezem, nagyon tetszik a recept :) Az állaga érdekelne, hogy habzsákból kinyomható lesz szerinted? vendégvárónak szánnám, gondoltam szépen kinyomva mutatós lenne... :)

Morzsácska
Morzsácska / Morzsácska Sun, 2012-08-12 14:37

Hali! Elkészítettem! Méghogy szép reményű házasság... Nagyon finom!!! Imádom a halat, és a kaporral is jóban vagyok! Olivaolajjal megkent és sütőben megpirított baguettel eszméletlen finom.
Ajánlom mindenkinek! Köszi a receptet!
Üdv: M.

254
mascarpone 15 dkg
kapor 1 teáskanál
citromlé 10 csepp
lazac 10 dkg
bagett 8 szelet