r
Nosalty Logó

Iskolai reggeli-virslis burek

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Iskolai reggeli-virslis burek
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 311 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2177 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 264 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    928.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    196 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    568 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1985 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 311 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.9 g

Zsír

  • Összesen
    158.2 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6500 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    1374 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    937 mg
  • Nátrium
    3979 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    360.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    450 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    423 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    318 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 2177 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    792.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    168 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    485 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1695 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 264 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kinyújtott leveles tésztából nagy, 13 cm-es köröket szabunk derelyeszaggatóval, majd a tésztát visszafektetjük a szaggatóba.
  2. A tészta közepére helyezzük a virsliket, alá 2 db mini mozzarellát, a tetejére egy kanálparadicsomos salsa-t. A derelyevágót összecsukjuk, ezzel összepréselve a két tésztafelet.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, joghurttal lekenjük.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen 20 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 39x33
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 134
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 11003
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Iskolai reggeli-virslis burek
Évi néni 1830 recept

Ideális kínáló falatnak, gyerekzsúrra, iskolába tízórainak.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek