Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis burek Angie konyhájából

Hamis burek Angie konyhájából
Hamis burek Angie konyhájából
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazából a burekhoz semmi köze, már nem tudom honnan ered ez a recept, de mi sokszor készítjük, egyszerű, finom.

Pappardelle-lapos szalag tésztával készítettem most, de bármilyen tészta megfelel.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát félig megfőzzük.
  2. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét nem  túl kemény habnak verjük.
  3. A tejfölt és a johurtot elkeverjük a tojássárgákkal, sózzuk, majd belekeverjük a habot.
  4. A tésztát olajjal kikent tepsibe öntjük, ráöntjük a tojásos maszát, kissé elkeverjük, megrázzuk és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 10 166
elküldve: 0
receptkönyvben: 88
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: péksütemény
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szerb
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

főkategória: péksütemény
alkategória: burek
hasonló kategóriák: bagel, kifli, buci, zsemle, pita, croissant, hamburger-buci, perec, édes leveles, briós

egyéb elnevezések

tejfölös sült tészta, tojásos sült tészta, csőben sült tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

597
tészta 40 dkg
tojás 3 db
joghurt 3.5 dl
tejföl 2.5 dl
0 ízlés szerint