Indiai csirke
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS

adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
409
Kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
818
Kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 70.1 g
Zsír
-
Összesen 10.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 228 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1149.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 70 mg
-
Kálcium 103 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 95 mg
-
Foszfor 709 mg
-
Nátrium 168 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.9 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 295.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 46 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 29 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 259 mg
-
Retinol - A vitamin: 46 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
409
Kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 140.2 g
Zsír
-
Összesen 20.4 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 456 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2298.4 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 140 mg
-
Kálcium 206 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 189 mg
-
Foszfor 1419 mg
-
Nátrium 336 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.9 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 591.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 92 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 58 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 69 micro
-
Kolin: 517 mg
-
Retinol - A vitamin: 92 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
818
Kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.2 g
Zsír
-
Összesen 2.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 59 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 298.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 184 mg
-
Nátrium 44 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 76.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 12 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 67 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
108
Kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A páchoz összekeverjük a joghurtot, a citromlevet, a fokhagymát, a gyömbért és a sót.
- Csíkokra vágjuk a húst és beleforgatjuk a pácba, amiben 30 percig állni hagyjuk.
- Kivesszük a pácból a húst, lecsöpögtetjük, és forró olajban kisütjük.
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 545
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 31
- Össznézettség: 74230
- Feltöltés dátuma: 2009. március 03.
Ajánló
Tálaljunk hozzá basmati rizst és ízlés szerint valamilyen chutney-t vagy raita-t.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Receptkategóriák
-
- főkategória:
-
- kategória:

NS
17524 recept
Ízletes indiai főétel.
Hozzászólások (10)
1 ev?kanál frissen reszelt gyömbér vagy 1 ev?kanál por? köszönöm
ez engem is érdekel!
Kalavati rég nem járt erre sajnos, gondoltam segítek. Ha friss gyömbért teszel bele, mint ahogyan az indiai ételekbe általában, sokkal jobban jársz.
Köszönöm, Gargoyle!
Szia! Elkészítettem és nagyon finom lett! Köszi a receptet! Üdv Manó
Az 1 doboz joghurt az kis doboz vagy nagy doboz? Fontos lenne a válasz. El?re is köszönöm!
B?ven elég a kis doboz. Örülök hogy tetszik nektek a recept! :) Köszi Eszter a segítséget! ;)
Nagyon szívesen. Bármikor. :-)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, parvati! :)
én most pácoltam be...én is frissen ?rölt gyömbért raktam bele. Csak még raktam bele egy lehelet chilit, meg etényleg csak egy lehelet mézet. kíváncsi leszek mi fog kisülni bel?le :)
Most pácolódik a husi, kiváncsi leszek az eredményre:) Egy kis mézet én is csorgattam még a pácba, meglátjuk:o)
Ha vannak édesszájúak, akkor én vagyok a savanyúszájú! :) Ez a csirkehús eleget tett az elvárásaimnak. A rahi szósszal meg nagyszer? édes-savanyú íz jön ki. szuper társítás. Az édesszájú húgomat is meg engem is leny?gözött!!! :)