Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hústorta Dundolától

Hústorta Dundolától
Hústorta Dundolától
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját recept, ha egyszemélyes jénaiban készítjük, érdemes a sütő aljára vagy az edény alá tenni valamit, mert könnyen kifuthat, ahogy a hús sül.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felkockázzuk a csirkemellet, besózzuk, és egy tálba félretesszük.
  2. Összekeverjük a 2 tojást, mustárt, joghurtot és a fűszereket.
  3. Kiolajozunk egy kicsi jénai tálat vékonyan, a húst és az öntetet pedig összekeverjük, majd a tálba öntjük. Alaposan lenyomkodjuk, hogy a húsok összetömörüljenek, és vágni lehessen.
  4. Betesszük a sütőbe, és kb. 180 fokon (régi gáztűzhelyen 4-es fokozat) egy óra alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 948
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Dundola

Mióta szakács: 2013.08.08.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

hústorta, rakott csirkemell, mustáros-joghurtos rakott csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

153
csirkemell filé 1.5 db
tojás 2 db
joghurt 125 g
mustár 1.5 ek
0 ízlés szerint
kakukkfű 0.5 kk
bors 0 ízlés szerint
curry por 0.3 kávéskanál