Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsos rántotta

Húsos rántotta
Húsos rántotta
27 perc / előkészület: 7 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a rántottát, és kombináltam egy kicsit... Ja, és rádiót hallgattam =D. Ezt az adagot egyedül ettem, azonban nagy étkű vagyok.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Mindenkinek.
Én paradicsomba raktam egy kicsit, nagyon finom abban is, de díszítésnek is kiváló.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kicsi darabokra vágjuk (kb. 2x1,5x1,5 kocka), és összekeverjük a tojást egy kis sóval és ételízesítővel.
  2. Egy serpenyőben az apróra vágott szalonnán megdinszteljük az apróra vágott hagymát.
  3. Amikor üveges lett a hagyma és a szalonna, kb. 6 perc alatt átsütjük a húst intenzív kevergetés mellet.
  4. Ezután mehet rá a tojás, és nem hagyva, hogy megkapja az alját, készre sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 424
elküldve: 1
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

suffancs

Mióta szakács: 2011.05.10.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkés omlett, csirkés-szalonnás rántotta paradicsomba töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

405
füstölt szalonna 5 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
tojás 3 db
csirkemell filé 20 dkg
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
paradicsom 1 kis db