Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hűsítő gazpacho

Hűsítő gazpacho
Hűsítő gazpacho
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legfrissítőbb nyári leves - a paradicsompucolás kicsit időigényes, de ha igazán érett a paradicsomunk, hamar megvan! ha a hűtőből kivéve nagyon sűrű lenne, nyugodtan adjunk hozzá egy kis vizet.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat megmossuk, és egy éles késsel/kézzel lehúzzuk a héját. Ne dobjuk forró vízbe, hiába gyorsabb úgy, mert ez egy nyers leves.
  2. Kivesszük a magházat, és felkockázzuk. Tálba tesszük. Az uborkát meghámozzuk, felkockázzuk, hozzáadjuk.
  3. Mehet mellé a nagyobb darabokra vágott vöröshagyma és a fokhagyma.
  4. Az egészet turmixgépbe tesszük, és alaposan összedaráljuk. Sózzuk, beleöntjük az olívaolajat és a balzsamecetet, majd jól lehűtjük,. Ha sűrű lenne tálaláskor, kis vízzel higítjuk.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 31 223
elküldve: 4
receptkönyvben: 119
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
963 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
fogás: leves
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

spanyol gazpacho

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

148
paradicsom 1 kg
kígyóuborka 1 db
vöröshagyma 0.5 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
balzsamecet 1.5 ek
olívaolaj 70 ml
0 ízlés szerint