Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Humusz takaró alatt sült csirkemell

Humusz takaró alatt sült csirkemell
Humusz takaró alatt sült csirkemell
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt az ételt a hagyományos humusszal kellett volna elkészíteni, de én pont kipróbáltam a sült céklásat, így azzal kentem be. Aki viszont a hagyományossal készíti, ahhoz ajánlanék még pár csepp citromlevet a humusz tetejére, meg balzsamecetet, végül finomra vágott rozmaringot, és úgy megsütni. Az is jól hangzik, de azt nem próbáltam még.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt gyújtsuk be, egy sütőlemezt béleljünk ki alufóliával, kenjük be az olajjal.
  2. Helyezzük rá a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk.
  3. Kenjük a tetejére a humuszt.
  4. Forró sütőbe tolva megsütjük.
  • sütési hőfok: 230°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 460
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
733 recept

receptjellemzők

konyha: arab
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkemell humusszal sütve, céklás humusszal sült csirkemell, céklás csicseriborsókrémmel sült csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

213
csirkemell filé 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
repceolaj 2 teáskanál
hummusz 4 ek