Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás-gyömbéres csirkemell

Fokhagymás-gyömbéres csirkemell
Fokhagymás-gyömbéres csirkemell
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az elkészítés mérhetetlenül könnyű, a sülés közben terjengő illat Nirvana! Kezdők hajrá!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
  2. Egy kis tálban vagy bögrében összekeverjük a fokhagymát, a gyömbért, a szójaszószt, a sót és a borsot.
  3. A kacsazsírt közepes lángon megolvasztjuk egy serpenyőben, és a csirkemell mindkét oldalát megpirítjuk benne.
  4. Ráhelyezzük egy tepsire a zsiradékkal együtt, majd egyenletesen ráöntjük a szép sűrű masszát.
  5. Az előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 12 137
elküldve: 0
receptkönyvben: 150
elkészítve: 14/14
Facebookon megjelent: 1

szakács

CulinaRita

Mióta szakács: 2015.04.21.
49 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyha: kínai
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres csirkemell, tepsis csirkemell gyömbérrel

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

145
csirkemell filé 0.5 db
fokhagyma 3 gerezd
gyömbér 1 teáskanál
szójaszósz 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kacsazsír 1 ek