r
Nosalty Logó

Hongkongi bundás kenyér

Lakos Benedek
Hongkongi bundás kenyér
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A bundás kenyérhez

872
Kalória
27.8g
Fehérje
67.2g
Szénhidrát
57.6g
Zsír
76.2g
Víz
250.8g
Koleszterin
4.9g
Élelmi rost
36.1g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A bundás kenyérhez

Összesen 872 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A bundás kenyérhez

Összesen 1745 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A bundás kenyérhez

Összesen 256 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.8 g

Zsír

  • Összesen
    57.6 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    251 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1353.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    275 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    473 mg
  • Nátrium
    427 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    67.2 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    76.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    285 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    282 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    270 micro
Összesen 872 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.5 g

Zsír

  • Összesen
    115.3 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    502 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2707.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    549 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    256 mg
  • Foszfor
    946 mg
  • Nátrium
    855 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    134.5 g
  • Cukor
    72 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    152.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    571 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    247 micro
  • Kolin:
    468 mg
  • Retinol - A vitamin:
    563 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    540 micro
Összesen 1745 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    398.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    22.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 256 kcal

Elkészítés

A bundás kenyérhez

  1. Ebből a mennyiségből két szendvicset tudunk készíteni. Három szelet kenyér közül kettőt megkenünk mogyoróvajjal, majd egymáshoz ragasztjuk a három szeletet. Késsel levágjuk az oldalsó héjakat.
  2. Egy tálban felverjük a tojásokat és felhevítjük az olajat egy mélyebb serpenyőben vagy wokban. Az emeletes kenyeret minden oldalán megmártjuk a tojásban és hagyjuk, hogy alaposan megszívja magát.
  3. A tojásos kenyeret minden oldalán aranybarnára sütjük a forró olajban, majd papírtörlőre szedjük és leitatjuk. Sűrített tejjel lecsorgatva és egy kocka vajjal koronázva tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 10 p

Ha azt mondanánk, hogy a Hong Kongból származó bundás kenyér egy költemény, egy műalkotás, még akkor is lehet, hogy alálőnénk a definíciónak. Ez az emeletes, mogyoróvajjal töltött, majd olajban kisütött monstrum mindenképpen megér egy kóstolást: lássuk, hogyan készül!

További receptek

Krémsajtos-sonkás tortilla

Mikor már unod a sima szendvicset vagy vendégeket vársz és szeretnél valami gyorssal de ütőssel előrukkolni, akkor próbáld ki ezt a tortillatekercset, megkenve az ARLA lágy, selymes és ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...