Holstein szelet
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Katharosz
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
személyenként
Összesen
141
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
személyenként
Összesen
141
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
személyenként
-
1.8g sertés rövidkaraj3 kcal
-
98.2g tojás124 kcal
-
0g tej0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g finomliszt0 kcal
-
0g vaj0 kcal
Összesen
127
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.6 g
Zsír
-
Összesen 9.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 361 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 434.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 54 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 196 mg
-
Nátrium 138 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 75.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 155 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 80 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 286 mg
-
Retinol - A vitamin: 155 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 487 micro
Összesen
141
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.6 g
Zsír
-
Összesen 9.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 361 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 434.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 54 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 196 mg
-
Nátrium 138 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 75.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 155 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 80 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 286 mg
-
Retinol - A vitamin: 155 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 487 micro
Összesen
141
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.2 g
Zsír
-
Összesen 8.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 323 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 387.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 49 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 175 mg
-
Nátrium 124 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 67.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 138 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 71 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 255 mg
-
Retinol - A vitamin: 138 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 435 micro
Összesen
127
kcal
Hozzávalók
személyenként
Elkészítés
személyenként
- A felszeletelt karajt kissé kiverjük, széleit néhány helyen bevagdossuk, sózzuk, majd tejbe áztatjuk két napra (így nem lesz száraz).
- Ezután a húst kiemeljük a tejből, papírtörlőn leitatjuk, beborsozzuk, és lisztben megforgatjuk.
- Felhevített olajon sütjük, oldalanként kb. 2-2 percig, de a második oldal sütésénél egy darabka vajat adunk hozzá.
- Ezután egy előmelegített tálra szedjük, és mindegyik szelet húsra egy darabka fagyos vajat rakunk, alufóliával néhány percre lefedjük.
- Közben a visszamaradt zsiradékban tükörtojásokat sütünk.
- Végül mindegyik hússzeletre teszünk egy-egy tojást, hasábburgonyával és salátával tálaljuk. Ez csak frissen jó.
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 50 alkalommal
- Receptkönyvben: 394
- Tegnapi nézettség: 68
- 7 napos nézettség: 545
- Össznézettség: 330264
- Feltöltés dátuma: 2013. május 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Katharosz
499 recept
"RETRO KAJA"