Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hideg spenótos krumplileves káposztával

Hideg spenótos krumplileves káposztával
Hideg spenótos krumplileves káposztával
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom hűsítő leves, amit feldob a zsenge, ropogós káposzta (melegen is finom, télen úgy szoktam főzni).

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük főni a felkockázott krumplit az egészben hagyott hagymával, és fokhagymával, sóval.
  2. Amikor a krumpli puhára főtt, kiszedünk egy merőkanál levest, és elkeverjük a tejföllel. Visszaöntjük a fazékba.
  3. Beletesszük az összevágott spenót 80%-át, fűszerezzük, majd összeturmixoljuk.
  4. Jól lehűtjük a levest, tálaláskor beleszórjuk a maradék, nyersen feldarabolt spenótot és káposztát.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 765
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

ZilkaZil

Mióta szakács: 2013.01.21.
127 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – AB vércsoport
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposztás krumplileves, spenótos krumplileves, hideg spenótos krumplileves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1884
burgonya 4 db
spenót 5 dkg
tejföl 2 dl
zöldség alaplé 5 dl
káposzta 10 közepes db
0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd