Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hátszín angolosan

Hátszín angolosan
Hátszín angolosan
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valahogy mindig kimaradt az igazi steak, ezért már nagyon vágytam rá. A Fény utcai piac egyik hentesétől a recept, akinél a hátszínt vettem, ezúton is köszönet érte! 

Meglepően finom és zamatos lett!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elővesszük a húst másfél órával hamarabb. Mustárral bedörgöljük, jól megsózzuk, borsozzuk, olívaolajjal átkenjük, és állni hagyjuk, hogy szobahőmérsékletű legyen.
  2. Forró serpenyőben egy-egy perc alatt mind a hat oldalát átsütjük, hogy kéreg képződjön.
  3. 15 percig sütjük 200°-on, majd kivesszük, és 15 percig pihentetjük, hogy befelé átadja a hőt.
  4. Vajjal megkenve tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 19
össznézettség: 187
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hild Csorba Bernadett

Mióta szakács: 2019.12.20.
4 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

steak, hátszín véresen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

383
marha hátszín 50 dkg
mustár 1 ek
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek