Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Háromszínű kuglóf

Háromszínű kuglóf
Háromszínű kuglóf
70 perc / előkészület: 20 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olyan régen sütöttem ezt a kuglófot, ma megsütöttem, és alig vártam, hogy kihűljön. Ez a legfinomabb kuglóf, legalább is nekem! Egyszerűen imádom, de nemcsak én, a gyerekeim is!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A sütőpor ne legyen semmiképpen még fél csomag sem, inkább kevesebb, mert kicsurog. Én most 6 g-t tettem bele (12 g volt a csomag) és bizony kijött a formából, így ma rádolgoztam. Nem baj, de megérte! Talán legközelebb 4 tojásból készítem.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingporokat öntsük külön-külön tálacskákba.
  2. A tojásokat a kristálycukorral verjük habosra.
  3. Hozzáadjuk az olajat és a sütőport és a 2 kanál lisztet.
  4. A 3 pudinghoz egyenlően elosztjuk a felvert tojást, és összekeverjük.
  5. Kivajazott, kilisztezett formába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 55 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 230
elküldve: 1
receptkönyvben: 26
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
alkalom: húsvét, Anyák napja, karácsonyi édességek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: kuglóf
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pudingos kuglóf, sokszínű kuglóf, pudingporos kuglóf

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

616
tojás 5 db
cukor 15 dkg
vaníliás pudingpor 1 tasak
csokoládés pudingpor 1 tasak
epres pudingpor 1 tasak
napraforgó olaj 1 dl
rétesliszt 2 evőkanál
1 csipet
sütőpor 4 g
vaj 1 ek
finomliszt 1 evőkanál