r
Nosalty Logó

Háromkrémes kis torta

NS
Háromkrémes kis torta
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A kakaós piskótához

A krémhez

A díszítéshez

1551
Kalória
21.7g
Fehérje
176.6g
Szénhidrát
84.9g
Zsír
82.9g
Víz
317.1g
Koleszterin
5.4g
Élelmi rost
116.9g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A kakaós piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 1551 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A kakaós piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 6197 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A kakaós piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 282 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.7 g

Zsír

  • Összesen
    84.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    317 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    964.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    292 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    307 mg
  • Nátrium
    228 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    176.6 g
  • Cukor
    117 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    82.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    750 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    262 mg
  • Retinol - A vitamin:
    712 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    464 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    441 micro
Összesen 1551 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.9 g

Zsír

  • Összesen
    339.7 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    140 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    81 g
  • Koleszterin
    1268 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3857.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    1168 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    369 mg
  • Foszfor
    1227 mg
  • Nátrium
    910 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    706.4 g
  • Cukor
    468 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

Víz

  • Összesen
    331.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3001 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    289 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    1046 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2846 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1856 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1763 micro
Összesen 6197 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    174.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    15 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 282 kcal

Elkészítés

A kakaós piskótához

  1. A tésztát szokásos módon elkészítjük. Miután kihűlt, ketté-, majd félbevágjuk.
  2. A pudingokat megfőzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a ki hűlt pudingokhoz adjuk.
  3. Az első lapot a csokis krémmel, a másodikat a karamellással, a harmadikat a vaníliás krémmel töltjük meg. Az oldalaira is jut krém és a tetejére is.
  4. Leöntjük csokimázzal és a habporból készített habbal díszítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Főzés ideje: 30 p
  • Sütés ideje: 15 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x33

Saját recept alapján készített süti.

További receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Lakos Benedek

Epres tejberizstorta

A legpuhább piskótán ülő krémes tejberizs és az őket felül bevonó harsány eperzselé olyan tortát alkotnak, amely méltán megérdemli a klasszikus jelzőt. Születésnapra, de akár egy ...

Lakos Benedek

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...