Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis créme brulée

Hamis créme brulée
Hamis créme brulée
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem mindenki teheti meg, hogy CRÉME BRULÉE-t készítsen otthon. Drága, és sok idő az eredetit elkészíteni. Ez pofon egyszerű és nagyon olcsó... Nem pont olyan, de a feelingje az megvan.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pudingport megfőzzük a tejben a vaníliás cukorral és 3 kanál cukorral.
  2. Ha megfőtt, kiszedjük a tálkákba, és hűtőszekrényben kihűtjük.
  3. Egy kis lábasba öntjük a maradék cukrot, és egy pici olajon, lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellet felolvasztjuk. Ha elég szép barna, akkor a hideg pudingunkba kanalazzuk úgy, hogy belepje az egész tetejét.
  4. Megdermed a cukor, máris fogyasztható.
  5. A FORRÓ CUKORRAL ÓVATOSAN BÁNJUNK!!! BALESETVESZÉLYES!!!
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 27 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 710
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panelkonyha

Mióta szakács: 2016.05.03.
34 recept

receptjellemzők

konyha: francia
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: desszert
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vaníliapuding karamellmázzal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

402
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 4.5 dl
cukor 6 ek
vaníliás cukor 2 csomag
napraforgó olaj 1 ek