Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Réteges szedres desszert

Réteges szedres desszert
Réteges szedres desszert
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Itt a szederszezon, és én mindig mindenből valami különlegeset, nem megszokottat szeretnék előállítani. Most ez sült ki belőle. Csak egyet nem értek: Miért nem jutott eszébe senkinek ez a mennyei édesség? Na nem baj, most már tudom, hogy mi lesz a szezon sztárja. Mindenkinek ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

A pudinghoz

A zseléhez

ajánlat

Nyári finomság. Friss, gyors, egyszerű.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vaníliapudingot a tejjel és cukorral megfőzzük. Hozzáadjuk a szedret, jól megkeverjük.
  2. Tálkákba töltjük.
  3. A zseléhez szedret és cukrot 4:3 arányban elkeverünk, majd kb. 5 percig melegítjük.
  4. Belekeverjük a zselatint (a zacskó hátulján biztosan találunk útmutatót).
  5. A zselét a kihűlt pudingokra töltjük, majd hagyjuk tovább hűlni.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 858
elküldve: 1
receptkönyvben: 36
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

NapsütötteVidékünkön

Mióta szakács: 2011.11.22.
109 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tejtermékből
szezon: nyár
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szederpuding, szedres puding, réteges szederkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

349
vaníliás pudingpor 1 csomag
cukor 5 ek
tej 0.5 l
szeder 150 g
cukor 150 g
szeder 200 g
zselatinfix 1 csomag