Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymaleves tavasziasan

Hagymaleves tavasziasan
Hagymaleves tavasziasan
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom és egyszerű, gyors leves. A család nagy örömére.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kockára vágott vöröshagymát a zsiradékokon megpirítjuk. Megszórjuk a liszttel, és azonnal felengedjük a tejjel, vízzel.
  2. Fűszerezzük, és 20 percig fedő alatt főzzük.
  3. Kézi habverővel kicsit összeverjük, de nem cél a teljes krém állag, mert így finomabb, ha találkozunk fogyasztás közben hagymadarabokkal.
  4. Újra felforraljuk, utána ízesítjük, tálaljuk. A tálaláshoz friss újhagyma összevágott szárát és reszelt sajtot teszünk a levesbe.
  • elkészítettem: 29 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 678
elküldve: 2
receptkönyvben: 156
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Tóth Anita

Mióta szakács: 2016.10.31.
6 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtleves, hagymás tavaszi leves

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

257
vöröshagyma 3 közepes db
tej 3 dl
víz 7 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 1 csapott ek
margarin 3 dkg
napraforgó olaj 2 ek
sajt 10 dkg
újhagyma 1 közepes db