Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymalekvár CulinaRita konyhájából

Hagymalekvár CulinaRita konyhájából
Hagymalekvár CulinaRita konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagymalekvár pont a zellerpogácsával a legfinomabb. De akár vajas pirítósra is mehet!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, és cikkekre vágjuk.
  2. Egy mély serpenyőbe helyezzük a többi alkotóelemmel együtt, és lassú tűzön addig főzzük, folyamatosan kevergetve, amíg a folyadék nagyon szép barna sziruppá alakul.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 13 757
elküldve: 0
receptkönyvben: 68
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

CulinaRita

Mióta szakács: 2015.04.21.
49 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: lekvárok-dzsemek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

hagyma lekvár, vörösboros hagymalekvár, vöröshagyma lekvár

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

96
vöröshagyma 50 dkg
bors 10 szem
babérlevél 1 db
szegfűszeg 10 db
barna cukor 3 ek
vörösbor 1 dl