r
Nosalty Logó

Habgaluska roppanós csokiburokban

Angie-30
Habgaluska roppanós csokiburokban
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1972
Kalória
26.9g
Fehérje
197.6g
Szénhidrát
122g
Zsír
128.2g
Víz
14g
Koleszterin
20.4g
Élelmi rost
133.8g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 1972 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 7889 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 402 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.9 g

Zsír

  • Összesen
    122 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    992.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    306 mg
  • Foszfor
    464 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    197.6 g
  • Cukor
    134 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

Víz

  • Összesen
    128.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 1972 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107.7 g

Zsír

  • Összesen
    488 g
  • Telített zsírsav
    244 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    72 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3970.1 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    484 mg
  • Vas
    63 mg
  • Magnézium
    1222 mg
  • Foszfor
    1854 mg
  • Nátrium
    247 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    15 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    790.5 g
  • Cukor
    535 mg
  • Élelmi rost
    82 mg

Víz

  • Összesen
    512.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    49 micro
  • β-karotin
    182 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    217 micro
Összesen 7889 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    202.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    40.3 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    26.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 402 kcal

Elkészítés

  1. A zselatint elkészítjük az utasítás szerint,a tejszínhabport habosra verjük az ásványvízzel, közben hozzákeverjük a megolvasztott zselatint.
  2. Állni hagyuk pár percet, majd galuskákat szaggatunk, és egy nagy tálcára sorakoztatjuk.
  3. 4-5 órára hideg helyre rakjuk.
  4. Az étcsokit felolvasztjuk,a galuskát villára szúrjuk, és ecsettel bekenjük a csokival, majd kókuszba forgatjuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 50 p

Anyukám által kitalált recept az én vátozatomban.

További receptek

Florentine

Ha kekszre vágynátok és kipróbálnátok valami újdonságot, akkor ismerkedjetek meg a florentine-nel, ezzel a ropogós és természetéből adódóan gluténmentes, édes tallérral. Ennek a ...

Rosanics Petra

Diós-birsalmás linzerkarika

Megfogtam az összes kedvenc ízemet és alapanyagomat és létrehoztam nekik egy aprósüteményt, ahol boldogan élhetnek együtt. A végeredmény az alábbi karácsonyi linzer, amelyből egy falat ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...