Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Habgaluska roppanós csokiburokban

Habgaluska roppanós csokiburokban
Habgaluska roppanós csokiburokban
50 perc / előkészület: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám által kitalált recept az én vátozatomban.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zselatint elkészítjük az utasítás szerint,a tejszínhabport habosra verjük az ásványvízzel, közben hozzákeverjük a megolvasztott zselatint.
  2. Állni hagyuk pár percet, majd galuskákat szaggatunk, és egy nagy tálcára sorakoztatjuk.
  3. 4-5 órára hideg helyre rakjuk.
  4. Az étcsokit felolvasztjuk,a galuskát villára szúrjuk, és ecsettel bekenjük a csokival, majd kókuszba forgatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 155
elküldve: 3
receptkönyvben: 101
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: gluténmentes
alkalom: karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csokimázas habcsók, kókuszos habcsók, csokis habcsók

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Angela k
Angie-30 / Angela k Thu, 2012-02-16 09:49

köszönöm,szerintem mindegy melyik zselatin én változtatni szoktam 5 dl folyadékra van egy zacskó azert tettem háromat hogy jól megkeményegyen

Angela k
Angie-30 / Angela k Thu, 2012-02-16 09:57

Igen fél kiló tejszinhaporból nekem kb 70-72 galuska jött ki,lehet hogy egy kicsit vastagabban kentem be csokival de meglehet felezni az adagot vagy kevesebb csokit kenni akkor biztos 40-50 dk is elég.

1972
tejszínhab por 50 dkg
ásványvíz 5 dl
zselatin 60 g
étcsokoládé 70 dkg
kókuszreszelék 20 dkg