Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcstorta pudinggal

Gyümölcstorta pudinggal
Gyümölcstorta pudinggal
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Édesanyám tanította ezt a receptet is! Nálunk nagy kedvenc! :)

hozzávalók / 6 adag

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat habosra verjük a cukorral.
  2. Hozzákeverjük a lisztet, majd az olvasztott vajat. Csomómentesre, jó alaposan összekeverjük.
  3. Előmelegített sütőben sütjük, tűpróbáig.
  4. Miután kihűlt a tészta, felfőzzük a pudingot a tejjel és a cukorral.
  5. A tésztát kitöltjük a krémmel, és ízlés szerint gyümölcsökkel díszitjük.
  6. Ha kihűlt a puding, gyümölcskocsonyát főzünk a tetejére.
  7. Miután megdermedt a kocsonya a tetején, tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 27 354
elküldve: 3
receptkönyvben: 192
elkészítve: 9/17
Facebookon megjelent: -

szakács

renike

Mióta szakács: 2012.01.05.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

piskótás gyümölcstorta, barackos gyümölcstorta, pudingos gyümölcstorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

534
tojás 4 db
cukor 18 dkg
finomliszt 14 dkg
vaj 10 dkg
pudingpor 1 csomag
tej 5 dl
cukor 2 ek
eper 20 dkg
gyümölcskocsonya por 1 tasak