Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcssaláta tejszínes-joghurtos öntettel

Gyümölcssaláta tejszínes-joghurtos öntettel
Gyümölcssaláta tejszínes-joghurtos öntettel
17 perc / előkészület: 15 perc sütés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vettem végre az erkélyünkre egy balkon szettet. És ezzel a kis nyári salátával szenteltük fel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejszínt kemény habbá verjük, a joghurtot kikeverjük a kétféle cukorral.
  2. A dinnye magházát eltávolítjuk, majd a húsát kockára vágjuk, és a dinnye héjának belső részében szépen elrendezzük.
  3. A barackokat megmossuk, feldaraboljuk.
  4. Egy serpenyőben a mandulát megpirítjuk.
  5. A tejszínhabot a joghurttal óvatosan összeforgatjuk.
  6. A gyümölcsöket egy tányéron elrendezzük, majd az öntettel lelocsoljuk, a pirított mandulával megszórjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 12 496
elküldve: 2
receptkönyvben: 106
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcssaláta, nyári gyümölcssaláta, tejszínes-joghurtos gyümölcssaláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

338
sárgadinnye 1 kg
őszibarack 4 közepes db
sárgabarack 4 db
piros ribizli 10 dkg
mandulapehely 5 dkg
görög joghurt 125 ml
habtejszín 1 dl
cukor 1 ek
vaníliás cukor 1 csomag