Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcsös palacsinta Csöpp konyhájából

Gyümölcsös palacsinta Csöpp konyhájából
Gyümölcsös palacsinta Csöpp konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én most kajszit és ananászt használtam, de bármilyen gyümölcsből finom. Ezzel a recepttel megmenthetjük a kidobástól a gyümölcsöket.

hozzávalók / 6 adag

A palacsintatésztához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a pudingot a fél liter tejjel, a 3 ek cukorral és a vaníliás cukorral.
  2. A gyümölcsöt apró darabokra vágjuk.
  3. A palacsinták negyed részére tesszük a gyümölcsöt, majd négyrét hajtjuk őket, és egy tűzálló tálba helyezzük.
  4. A pudingot rásimítjuk, majd előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
  5. Porcukorral meghintve, gyümölccsel díszítve tálaljuk.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 353
elküldve: 1
receptkönyvben: 20
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: Anyák napja, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pudingban sült palacsinta, édes palacsintarakottas, gyümölcsös palacsinta pudinggal leöntve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

468
tojás 3 db
cukor 4 púpozott ek
finomliszt 12 púpozott ek
vaníliás cukor 1 csomag
1 teáskanál
napraforgó olaj 0.5 dl
tej 480 ml
tej 5 dl
cukor 3 ek
eper 40 dkg
vaníliás pudingpor 1 csomag
vaníliás cukor 1 csomag