r
Nosalty Logó

Gyors joghurttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gyors joghurttorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tortalap sütése

Joghurtkrém elkészítése

Összesen 268 kcal
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tortalap sütése

Joghurtkrém elkészítése

Összesen 2141 kcal
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tortalap sütése

Joghurtkrém elkészítése

Összesen 208 kcal
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    165.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    124 micro
Összesen 268 kcal
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.2 g

Zsír

  • Összesen
    115.2 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    728 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1327 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    470 mg
  • Nátrium
    599 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.4 g
  • Cukor
    119 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    188.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    577 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    988 micro
Összesen 2141 kcal
  • 11% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    128.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 208 kcal

Hozzávalók

Tortalap sütése

Joghurtkrém elkészítése

Elkészítés

Tortalap sütése

  1. 4 tojásfehérjét kemény habbá verünk.
  2. Hozzáadunk 4 evőkanál cukrot, és tovább verjük.
  3. Belekeverünk 4 tojássárgáját.
  4. Belekeverünk 4 evőkanál lisztet és egy teáskanál sütőport.
  5. Szív alakú, kapcsos tortaforma alját kizsírozzuk és lisztezzük, a krémet beleöntjük, és megsütjük.

Joghurtkrém elkészítése

  1. Egy doboz Hulala cukrászati habot felverünk, és belekeverünk egy kb. 2 dl-es gyümölcsjoghurtot, ízlés szerinti ízben.
  2. Egy csomag zselatinport 4 evőkanál vízben elkeverünk és felmelegítjük.
  3. Az oldott zselatint elkeverjük a habos joghurtkrémben, majd a kihűlt piskótalapra öntjük a tortaformában. Ha szeretnénk, tehetünk gyümölcsöt a piskótalapra, mielőtt ráöntjük a krémet.
  4. Hűtőbe tesszük, és megvárjuk amíg a krém megdermed, kb. 2-3 óra.
  5. A kapcsot kinyitjuk, levesszük a tortáról.
  6. Egy doboz Hulala cukrászati habot felverünk, és bekenjük vele a tortát. Egy kis részt meggybefőtt vagy cseresznyebefőtt levével rózsaszínre színezhetünk, és pici halmocskákat nyomhatunk a torta tetejére díszítésnek. Cukorgyöngyökkel, cukorszórással tovább díszíthetjük, de díszítés nélkül is finom.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4402
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyák napjára készítettem.

Hozzávalók

Tortalap sütése

Joghurtkrém elkészítése

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...