Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres-limeos rák barnarizzsel

Gyömbéres-limeos rák barnarizzsel
Gyömbéres-limeos rák barnarizzsel
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű hétvégi ebédötlet.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat (nem margarint vagy disznózsírt!) olvasszuk fel egy serpenyőben, adjuk hozzá a lime levét, a reszelt gyömbért, majd borsozzuk fekete- vagy fehér borssal. (Sót nem használtam, elnyomná a hozzávalók ízét.)
  2. Ha fagyasztott rákot vettünk, nem szükséges előtte kiolvasztani, öntsük az illatos léhez fagyosan, majd őrlángon rotyogtassuk, amíg felforr. Ha előfőzött rákkal dolgozunk, pár perc forralás után elkészül, ha szükséges tovább főzni, adjunk hozzá vizet, hogy a végén maradjon leve.
  3. A barna rizst bő, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd hozzákeverjük a kész rákhoz.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 913
elküldve: 1
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

manchester

Mióta szakács: 2016.04.30.
9 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: távol-keleti
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rizses egytálétel rákocskákkal,koktélrákok rizzsel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

385
vaj 20 g
koktélrák 40 dkg
limelé 1 lime-ból nyert
gyömbér 1.5 tk
fekete bors 0 ízlés szerint
basmati rizs 20 dkg