Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gojibogyós kávékrémes zabkosárka

Gojibogyós kávékrémes zabkosárka
Gojibogyós kávékrémes zabkosárka
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mascarponekrém-szerető embereknek ajánlott. Kávé ízlés szerint adható, de mással is ízesíthetjük.

hozzávalók / 4 adag

alap

krém

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált kekszet és a darált zabpelyhet a porcukor felével és a tejjel (nálam rizstej volt) összekeverjük.
  2. A masszából szilikon muffinformába adagoljuk a tésztát, a formában elkészítjük a kosár alakot. Majd kiszedjük sütőpapírra. 180 fokon 10 perc alatt készre sütjük.
  3. A mascarponét habverővel a maradék cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a kávét. A habot a megsült, kihűlt formákba habzsák segítségével beletöltjük.
  4. Goji bogyóval megszórjuk. Kakaóval megszórjuk. Hidegen tartjuk, míg el nem fogyasztjuk.
  5. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 304
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panelkonyha

Mióta szakács: 2016.05.03.
34 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
receptverseny: Nagy nyárzáró receptverseny, Piros Sütis Receptverseny
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kávés kosár

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

729
zabpehely 10 dkg
kekszmorzsa 15 dkg
rizstej 0.5 dl
porcukor 7.5 dkg
mascarpone 25 dkg
feketekávé 3 ml
porcukor 15 dkg
goji bogyó 2 ek