Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gluténmentes orlay tésztás hús

Gluténmentes orlay tésztás hús
Gluténmentes orlay tésztás hús
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gluténbeteg van a családban, egy órával előtte szóltak, hogy jönnek látogatni. Gyorsan, és valami finomat, ez lett belőle...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkemellet csíkokra vagy szeletekre vágjuk, majd sózzuk.
  2. A tojást a kukoricaliszttel az ásványvízzel és a csipet sütőporral összedolgozzuk, hogy jó sűrű masszát kapjunk, reszelhetünk bele sajtot, a reszelő nagyobb lyuku felével.
  3. A hús szeleteket vagy csíkokat beleforgatjuk, és olajban kisütjük. Gluténmentes tésztasalival tálalható.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 092
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

annami

Mióta szakács: 2012.05.27.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkemell orlay módra, kukoricalisztes bundában sült csirke, csirke palacsinta tésztás bundában

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

554
csirkemell filé 50 dkg
tojás 2 db
kukoricaliszt 5 evőkanál
ásványvíz 20 ml
0 ízlés szerint
sütőpor 1 csipet
sajt 3 dkg
napraforgó olaj 1.5 dl