Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt lazacos palacsintatekercs

Füstölt lazacos palacsintatekercs
Füstölt lazacos palacsintatekercs
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A füstölt lazacnak számos elkészítési formája létezik. Szerintem az egyik legfinomabb ez a tekercs. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lazac kivételével a többi alapanyagot csomómentesre keverjük.
  2. Felforrósított serpenyőben normál méretű és vastagságú palacsintákat készítünk.
  3. A palacsintákat a lazaccal töltjük meg, feltekerjük, majd négy részre vágjuk.
  4. A tésztához sót nem adunk, hiszen a hal elég ízes, így nincs további fűszerezésre szükség.
  5. A tekercsekhez nagyon jól illik egy citrusos saláta és a hercegnőburgonya.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 005
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

lazacos palacsinta, halas palacsinta, sós palacsinta füstölt lazaccal töltve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

471
füstölt lazac 200 g
finomliszt 20 dkg
tej 3 dl
ásványvíz 2 dl
napraforgó olaj 1 dl