Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Friss nyári saláta szezámmaggal és házi dresszinggel

Friss nyári saláta szezámmaggal és házi dresszinggel
Friss nyári saláta szezámmaggal és házi dresszinggel
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors nyári friss saláta, bármilyen hús vagy halételhez kiváló. A zöldség tetszés szerint variálható, ki mit talál hozzá...

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Bármikor összedobható friss saláta, én köretként fogyasztom általában. Aki pikánsan szereti, adhat egy kis chili paprikaport a dresszinghez.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a dresszinget a feltüntetett hozzávalókból, hogy összeálljanak az ízek.
  2. A saláta leveleket kézzel kisebb darabokra szaggatjuk, a paprikát felszeleteljük, a retket uborkavágón szintén vékonyra szeleteljük.
  3. Szépen összekeverjük a zöldségeket, majd leöntjük a dresszinggel.
  4. A legvégén szórjuk meg pirított szezámmaggal.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 291
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: japán
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 3 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

szezámmagos saláta, zöldséges saláta, vitaminsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

64
fejessaláta 5 dkg
jégcsapretek 10 dkg
pritaminpaprika 1 db
koktélparadicsom 10 db
mustár 1 teáskanál
rizsecet 1 ek
szezámolaj 1 ek
szójaszósz 1 ek
szezámmag 1 teáskanál